Η εταιρία

Ζαχαρώδη προϊόντα χονδρική
        Η εταιρεία e-Candy ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2005 και δραστηριοποιείται στο χώρο των ζαχαρωδών προϊόντων . Κύριος μέτοχος και ιδρυτής της εταιρείας είναι ο κ. Στέφανος Βαλαχάς ο οποίος έχοντας ο ίδιος μεγάλη εμπειρία και ολοκληρωμένη άποψη για τα ζαχαρώδη προϊόντα από συνδεδεμένες εταιρείες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και με σκοπό του να δημιουργήσει μία εταιρεία εξειδικευμένη στα ζαχαρώδη προϊόντα , κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η εταιρεία e-Candy να αναγνωριστεί ως μία από τις πλέον δυναμικές και αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο.
Το 2007 η εταιρεία e-Candy με τα ζαχαρώδη προϊόντα έχει εξαπλωθεί στο λιανικό εμπόριο με τακτικές απευθείας πώλησης, door-to-door, και έχει αναπτύξει το δίκτυο πωλήσεών της και σε πόλεις εκτός του Νομού Αττικής.
Από το 2010 κάποια από τα βασικά της προϊόντα τα εισάγει από μεγάλες Ευρωπαϊκές χώρες και η ίδια τα διανέμει σε ολόκληρο το δίκτυο διανομών της, κάποια από αυτά και κατά αποκλειστική διάθεση από την εταιρεία, διαθέτοντας πάντα το κατάλληλο καταρτισμένο προσωπικό.
Μέσα στην μεγάλη ποικιλία των ζαχαρωδών προϊόντων τα οποία εμπορεύεται και διανέμει αρκετά είναι Ελληνικά όπως τα παστέλια, τα χειροποίητα γλυφιτζούρια συνεχίζοντας έτσι και την εξαίρετη συνεργασία της με τις Ελληνικές εταιρείες. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα e-candy.gr μπορείτε να βρείτε για το περιπτερό σας ή το Μίνι Μάρκετ σας:
Σοκολάτες, καραμέλες, τσίχλες,γρανίτες, κουφέτα για γάμο και βάπτιση, όλων των ειδών τα κουφετάκια, κρυσταλλικά γλειφιτζούρια, marshmellows , κεράσματα, τυλιχτά,εποχιακά είδη αλλά και αναπτήρες
Επίσης θέλοντας να ακολουθήσει τις εξελίξεις στο χώρο των ζαχαρωδών έλαβε μέρος και προώθησε ολόκληρη την γκάμα των ζαχαρωδών προϊόντων στην 2η Έκθεση Mini Market και Περιπτέρου τον Νοέμβριο του 2013 στον εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo Athens. Τόσο η καινοτομία των χειροποίητων γλυφιτζουριών όσο και η ποιότητα της εκλεκτής σοκολάτας είναι για την εταιρεία σταθερά στοιχεία για την αναβάθμισή της και την βελτίωσή της.

Γιατί να μας επιλέξετε

  • Έχουμε μια ευρεία γκάμα ζαχαρωτών προϊόντων που σίγουρα θα καλύψει τις ανάγκες της επιχείρησης σας.
  • Συνεχώς αγωνιζόμαστε ώστε να επιτύχουμε τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες προς εσάς τιμές.
  • Η παραγγελία σας θα έρθει στο χώρο σας άμεσα και δίχως καμία επιβάρυνση .